Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2.4 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е значи съм познал.
    Надявам се ифото да е полезно на колегата.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.

Comment

Но е активна и иска захранване. Иначе ще се чудиш защо радиото не лови добре. Не бързай да слагаш нова и да си дупчиш ламарините. С оригиналната работи доста сносно.
      Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
      Citroen BX-19GT, 85
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex

Comment

И на седана си е на покрива антената. Поне на моята.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay
          И на седана си е на покрива антената. Поне на моята.
          При теб (и при мен де) това е GPS антена - явно фабрично си имал монтирана навигация.

Ето такава:

При мен навигацията е свалена, но имам книжката и всички кодове, упътването и т.н. Просто я бяха забравени в жабката. Е, и антената на покрива са ми оставили.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko
            Първоначално публикувано от ^Pamuka^
            На моята кола антена никъде не стърчи, но когато пусна подгрева радиото се смущава. Поради тази причина си правя извода, че антената е вградена в подгрева на задния прозорец, но не съм 100% сигурен.
            При седана антената е на задното стъкло, а при спалния вагон е на покрива.
            Защо като излезе 156 модела в БГ се продаваше с антена на тавана Снимката в официалният сайт на Алфа Ромео БГ до скоро беше с антена на тавана

ПП Става въпрос за седан
            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Моята е с антена на тавана, но ми прави впечатление, че горните два реотана на задното стъкло не работят
              156 2.4JTD '99 - продадена
              Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

и моята е с антена на тавана, а на навигацията ми е отпред и горните 2 реотана също не работят
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD `99 ex, new GTV 2.0 '97

Comment

на Sportwagona антената е вградена в задния спойлер над стъклото. Има си и усилвател и работи със захранване от радиото. Това ми го пише в оригиналната книжка за употреба с която взех колата. Аз нямам външна антена и според мен фабрично няма такава
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

на моя спортвагон имам антена в багажника.Радиото понякога не дава добър сигнали за тва се чудех.Гледа,гледах не можах да разбера къде се слага тва нещо.
                    156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
                    Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

И на мен не ми работят горните два реотана. Подгревът не влияе на радиото, антената на тавана също. Днес я махах и никаква разлика
                      Остава само да си искам навигацията. Дали ще може да работи в БГ?! Не разбирам защо я е махнал предния собственик. Четох, че и в Германия ги махат масово оригиналните нави-та. http://www.blaupunkt.com/de/7612001497_main.asp
                      Предполагам, че външната антена ще може да се използва и за друга навигация?! Например за тези ГПС-приемници с блутуут?!
                      2014: Deutschland über alles

Comment

тая антена освен в гъза да си я завра може па да дава и по-добур сигнал.
                        156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
                        Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

Working...
                        X